ЗА НАС

/ЗА НАС
ЗА НАС2019-06-01T12:04:38+02:00

ТУРИСТИЧЕСКА КОМПАНИЯ

Турал Мениджмънт ЕООД

9000 Варна, България

ул. Драгоман, 33, эт.3

тел/факс: +359 52 605 978, +359 52 699 250

e-mail: office@tural.bg, info@tural.bg

web site: www.tural.bg

Турал Мениджмънт ЕООД  е основана през 1997 година и е регистриран туроператор с лиценз № РК- 01-6128. Член на БАТА.

Една от водещите български туристически компании с офиси в гр. Варна, кк Златнит пясъци, кк Слънчев бряг и гр. Банско. Персоналът на компанията наброява над 350 квалифицирани служители.

Компанията работи на туристическите пазари на България, Русия, Украйна, Беларус, Молдова, Румъния, Полша, Унгария, Чехия, Словакия, Сърбия, Македония, Гърция, Турция и Израел.

Турал Мениджмънт развива и свой собствен хотелски бизнес, като под управлението на компания са четири хотела, разположени в два от най-големите курортни комплекси у нас – кк Златни пясъци и кк Св. Св. Константин и Елена:

Хотел ЧАЙКА 2* – разположен на територията на най-стария курорт по българското черноморие – Св. Св. Константин и Елена, на 30 м от плаж Хотелът е на 3 етажа и разполага с 99 стандартни стаи и 3 апартамента.

Детски международен център АЛБАТРОС, в състава на който влизат:

Хотел РОСИЦА 3* – разположен на 150 м  от брега на морето, в парковата зона на кк Св. Св. Константин и Елена. Хотелът разполага с 95 тройни стаи и 3 апартамента. Голямо предимство на хотела е изграденият на територията му професионален плувен басейн с полу-олимпийски размери.

и Хотел ГЕОЛОГ 2* – разположен на 700 м от морския бряг, в закрита територия с площ от 140 дка. Хотелът разполага с 160 тройни стаи и 10 апартамента. На разположение на детските и младежки групи, пребиваващи в хотела са множество спортни площадки, басейн и др.

Хотел ЗДРАВЕЦ 4* – разположен в централната част на кк Златни пясъци, на 150 м от плажната ивица на комплекса. Шест-етажният хотел разполага с 97 стандартни стаи, 12 икономични стаи и 8 мезонета.

Компания Турал Мениджмънт разполага със собствени автобуси, микробуси и автомобили, които са в услуга както на туристите, така и на студентите-практиканти.

Гордостта на компанията е, че тя се явява основен организатор на един от най-популярните международни фестивали за детско творчество и талант „СЛАВЯНСКИ ВЕНЕЦ“, включен в културния календар на Община Варна.

Международният фестивал-конкурс „Славянски венец“ се провежда в България от 2000 г. Във фестивала участват детски, юношески групи и соло изпълнители от Украйна, Русия, Беларус, Армения, Грузия, Латвия, Литва, Естония, Молдова, Казахстан и Узбекистан. Фестивалът представлява не само разнообразието от различни жанрове, но и се превърна в празник за гостите и участниците в него.

Основните задачи на фестивала са: обмяната на опит между участниците във фестивала, художественото образование на деца, юноши и младежи; създаване на условия за подкрепа и развитие на детското и младежкото творчество; развитието на славянската култура и укрепването на междуетническото сътрудничество; участие на водещи културни експерти и изтъкнати творци в сътрудничество с деца и тийнейджъри, както и повишаване на професионалните умения и квалификации на мениджъри и учители, творчески екипи и изпълнители.

Съдиите са истински професионалисти с международна категория за съдийство, действащи треньори, както и изтъкнати творци на културата и изкуството.

Възрастови категории:

 • 1 категория – 7-9 години
 • 2 категория – 10-12 години
 • 3 категория – 13-15 години
 • 4 категория – 16-18 години
 • 5 категория – над 18 години

Номинации:

 • Вокал – солисти, дуети, ансамбли /поп, фолк, академични/
 • Хореография /поп, фолк, класика, бални танци, улични танци, хип-хоп, C-walk, krump, ragga, dancehall, брейк данс/
 • Инструментал /фолк, класика и др./
 • Оригинален жанр /пластика, равновесие, , жонглиране, клоунада, демонстрационни представления, спортни клубове и асоциации/
 • Театрален жанр /аматьорски групи във всички направления на театралното изкуство/
 • Декоративно и приложно изкуство /художествена бродерия; макраме; изработка на гоблени; артистично плетене; рисуване върху тъкани, дърво и стъкло; художествена дървопреработка: дърворезба, инкрустация; художествена обработка на кожа; художествена обработка на метал; художествена обработка на глина и др.

През годините на провеждане на фестивала, сред журито и гостите на фестивала са били изтъкнати личности като: вицепрезидента на Република България Маргарита Попова, консули на Украйна и Русия, кметовете на Кранево, Балчик, Варна, академик Христо Недялков – диригент на хора на Българското национално радио, Андрис Капинш, хореограф, директор на Киевското училище Тодес.

На фестивала участие вземат и деца с увреждания и в неравностойно положение, с цел да се стимулира развитието на художественото творчество като средство за тяхната рехабилитация и социална адаптация.

Децата и тийнейджърите не само активно участват в самия процес на фестивала, но и могат да си починат и да се забавляват на красивото Черноморско крайбрежие на България.

ТУРАЛ МЕНИДЖМЪНТ кани всички на фестивала на изкуствата!